tantra templet århus bøsse pik

Når du har booket en tid i Tantra Templet: Det er en god idé at tjekke at du har skrevet tidspunkt og adresse ned i god tid inden massagen, for vores booking er kun åben i hverdagene mellem 10-16, og vi kan derfor ikke besvare. Vi beder dig om at komme til det aftalte tidspunkt, og ikke før, da vi ikke har et venterum, og ikke altid mulighed for at åbne døren inden det aftalte

Eskortere store bryster babyolie lube

tidspunkt, da vores massører forbereder sig på at give dig den bedst mulige massage. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus og det er en god idé at have kalenderen parat så vi kan finde en alternativ tid til dig hvis din først ønskede tid ikke er mulig. Du kan betale med dankort, Visacard/Mastercard (mod et mindre gebyr Mobile Pay eller kontanter i vores Tantra Tempel i København, og i vores Templer i Odense og Aarhus kan du betale med kontanter eller Mobile Pay. Vi har levende lys i massagerummet og bruger enten en god økologisk kokosolie eller en specialblandet olie til massagen, og vi vasker lagner og håndklæder med neutralt/allergivenligt vaskepulver men hvis du har problemer med stearinlys, duft/parfume eller vaskepulver, er du velkommen til at sige til. Du må meget gerne gøre os opmærksomme på hvis du har særlige allergier allerede når du booker, så vi kan forberede rummet bedst muligt.

tantra templet århus bøsse pik

Endelig er de mellem 28 45 år gamle. Sal (der står Devadasi på dørtelefonen). Afbud senere end 24 timer før den aftalte tid anses som udeblivelse, med mindre du har en anden aftale med. Se vores, fAQ for svar på ofte stillede spørgsmål. Vi gør opmærksom på at selvom der er mange gavnlige og helbredende effekter af en tantramassage indenfor alle livets områder, så kan en tantramassage ikke erstatte en lægelig behandling, og hvis du har fysiske eller psykiske problemer anbefaler vi på det kraftigste at du søger. Der er ikke noget, du skal have med til massagen hos os vi har både lagner, håndklæder og hvad der ellers måtte være brug for. Adresser: I, aarhus finder du os på Egernvej 8 i Højbjerg. Du er også velkommen til at betale via Mobile Pay til 77789 eller via bankoverførsel til inden massagen så beder vi dig have en kvittering med i form af enten et udskrift eller en kvittering på din mobilskærm. Du er velkommen til at tage bad hos os efter massagen, men vi anbefaler at du bare tørrer olien af med håndklædet, for at lade oplevelsen sidde på kroppen.


Ekstra massage massage i brøndby


Når du bedste thai massage i københavn rødovre centrum posthus kommer til massage hos os er der sat god tid af til samtale før massagen, til selve massagen, til en snak bagefter, og også til bad inden massagen. I, københavn finder bedste thai massage i københavn rødovre centrum posthus du os på Egegårdsvej 57, 2610 Rødovre. Før du booker en tid i Tantra Templet: Hvis du er kvinde er det en god idé at tænke over om du gerne vil have massage af en mand eller en kvinde du er også velkommen til at spørge bookingen om hvad forskellen. Kommer du med bus. Hvis du senere skulle ønske at booke en ny tid vil en tidligere udeblivelse betyde at der enten skal betales et depositum på 350. Vi glæder os til at se dig til en vidunderlig tantramassage i Tantra Templet). Du er velkommen til at parkere i vores indkørsel, såfremt en af de to pladser foran vores garage er ledig. Vi anbefaler at du læser vores information om tantramassage for mænd, tantramassage for kvinder eller tantramassage for par godt igennem inden du kommer til massage hos. Vores kontor/booking har åben i hverdagene mellem 10-16, men Templet er åbent for massage fra morgen til aften alle ugens dage. I, odense finder du os på Skibhusvej 94,. 18 fra Aarhus er der kun 4 min at gå fra Hørhavevej/Ildervej.

Thai massage fredericia nøgen dame

  • Ekstrem vanedannende varmblodig kvinde luksus NØGEN TAO.
  • Var, tantra massage, han.
  • I, tantra Templet giver.
  • Har en stor pik.


Juno Temple - Jack And Diane.


Erotisk massage i århus prostitueret københavn

Er begge pladser optaget, kan du i dagtimerne parkere på den offentlige parkeringsplads ved Sandbakken, kun 400 meter fra Templet (se rutebeskrivelse eller i aftentimerne på parkeringspladsen på hjørnet af Hørhavevej og Ørneredevej og gå det lille stykke op til vores Tantra Tempel. Det er ikke muligt at se billeder af massørerne inden du booker en tid til massage men alle vores massører er håndplukkede ud fra at de har hjertet på rette sted, en grundig og længerevarende uddannelse i tantra og tantramassage, et harmonisk ydre og lever. Hvis du skal betale med international bankoverførsel beder vi dig om at lægge bankens gebyr for overførslen oveni massageprisen. Det er desværre ikke tilladt at parkere langs vores hæk eller på vejen, da Egernvej er meget smal. Husk altid at bestille tid i forvejen hvis du gerne vil til massage det er ikke muligt bare at komme ind fra gaden.

tantra templet århus bøsse pik