hundige strand sex grønland sex

Bar snyder os i brystkonkurence og inden aften havde Michele haft kontakt til Ekstrabladet, som bragte et direkte interview med hende, samt et andet med den noget beklemte ejer af Kostbar, Thomas Søgaard-Andersen. Artikel i Politiken af Birgitte Kjær: Tip os: Kender du denne mystiske unge kvinde? Da Michele gik ind og skrev på Kostbars hjemmeside og beskyldte dem for at være transfjentlige, bakkede jeg hende naturligvis op; men begge vores kommentarer blev slettet for

Cassandra taastrup plenti fri data

øjnene af mig! Transseksuel udelukket fra konkurrence om gratis bryster hvor jeg efter aftale blev citeret for denne opfordring, som jeg i mellemtiden havde nået at lægge ud på Facebook: "Jeg fik den idé, at vi kunne tæppebombe Kostbar med transkønnede deltagere, som ønsker at vinde konkurrencen. Fredag skrev Ditte Giese, Politiken, et debatindlæg som bakkede transkønnede op; så nu er det spændende om sagen bliver fulgt til dørs, eller bare løber ud i sandet igen. Hvem kludrer rundt her, Facebook eller Kostbar? I løbet af dagen lykkedes det os at få 6 transkønnede til at deltage; men sent på aftenen valgte ejeren af Kostbar, Thomas Søgaard-Andersen, at flytte konkurrencen fra Facebook over på barens egen hjemmeside "på grund af den store interesse" som han skrev. Desværre har jeg ikke tænkt i retning af at tage screenshot, da jeg troede Kostbars ejer havde hår nok på brystet til at tage imod den udfordring der ligger i at kåre en transkønnet vinder. Maj 2012, som forventet manipulerer Kostbar med konkurrencen om gratis silikonebryster. Jeg satser stærkt på Kostbar!

hundige strand sex grønland sex

Juni har transkønnede Malene Lang Hansen ligget på en klar. Konkurrencen slutter om et par dage, så i dag er der dukket en ny deltager op med hele 3785 stemmer, hvilket er klar manipulation fra Kostbars side. Den opfordring sendte jeg straks videre til medlemmer af T-gruppen, ud fra den betragtning at en klage står stærkere med en forening i ryggen, end hvis jeg som enkeltperson fik sat Sex Samfund i gang med en klagesag. Maj 2012 og skrev artiklen. Så alt så ud til at Kostbar måtte lade en transkønnet vinde konkurrencen. 28 maj, 2012. For at lave lidt rav i gaden valgte min veninde Michele Nielsen at tage idéen op og tilmeldte sig med billede og en kommentar om, hvorfor netop hun som transkønnet burde vinde et par silikonebryster.


Thai massage københavn vesterbro escort pige dk


Det har han så ikke, så det er lige nu påstand mod påstand, og den vinder Kostbar naturligvis! Jeg har den. Som det så flot blev sagt i aftes: "De svindlede, men Malene blev vinder af et opgør med et stereotypt kvindesyn og transforbi."). Dejligt med journalister som griber historien med det samme. Et par timer senere modtog jeg en mail fra Morten Emmerik Wøldike, Sex Samfund, som var blevet opmærksomme på problematikken om transpersoner, der bliver ekskluderet fra Kostbars konkurrence om silikonebryster. Det lykkedes dog 3 transkønnede at hænge på, og i tiden op til konkurrencens afslutning den. Tøser og transseksuelle dyster om silikonebryster. Silikonebryst-konkurrence slutter meget mistænkeligt. Sex Samfund tilbød at bakke op hvis vi ville køre en klagesag på Kostbar. Sammen har vi kunnet få flere journalister med på vores historie om diskrimination af transkønnede. Jeg lovede at jeg også ville skrive til ham og fortælle ham om forløbet, set med mine øjne. Og det gjorde den heller ikke. Artikel i Politiken af Samira thai massage listen hemmelig flirt Nawa, folketingskandidat (R I dag skulle Malene have vundet sine bryster. Plads; men nu brænder jorden under Kostbar. Kh Rebecca Holm. Kostbars hjemmeside og giv en transkønnet din stemme. Hun er meget velkommen til at ligge sit billede op igen.Stranded in a whore house.


Tucan swinger liderlige drenge

Pudsigt nok var alle vore 6 deltagere forsvundet igen næste morgen. Som også er medlem af T-Gruppen. Hans mail er: Kære Anders Hjort, i starten af marts måned havde vi en korrespondence vedr. Det syntes jeg var et fedt initiativ, så jeg gik straks ind og stemte på hende. Hun må meget gerne kontakte." Se så, alle kunne deltage i konkurrencen. Konkurrencen kører frem til.

hundige strand sex grønland sex